МЕНЮ
КОШИК

Суджук з яловичини та свинини

Суджук з яловичини та свинини
Суджук з яловичини та свинини
Суджук з яловичини та свинини
Суджук з яловичини та свинини
Суджук з яловичини та свинини
Суджук з яловичини та свинини
Суджук з яловичини та свинини
110 грн./шт
  • Наявність: В наявністі
Характеристики
Термін зберігання6 месяцев
СкладГовядина 100%, соль поваренная пищевая, перец черный молотый, перец болгарский сладкий сушеный молотый, перец острый красный сушеный молотый, чубрица (чабер садовый сушеный молотый), зира молотая.
Температура зберіганняНе выше 12° С
М'ясоГовядина, свинина

Чи доводилося вам куштувати ковбасу суджук? Якщо ні – обов'язково зробіть це, адже вона того варта. Суджук – ковбаса, яка відрізняється плоскою формою, а як сировина для неї спочатку служила конина, яку поступово витіснила баранина, свинина чи яловичина. Крім того, у складі суджука є яловичий або баранячий жир, а представлена ковбаса в сухому, твердому, підв'яленому вигляді.

Харчова та енергетична цінність у 100 г продукту: білків – 34.3 г, жирів – 26.7 г, вуглеводів – 1.2 г, 382.3 ккал. Зберігати при температурі не вище 12°С та відносній вологості повітря не вище 78%. Термін придатності – 6 місяців з дати виготовлення. Номер партії збігається із датою виготовлення. Виготовлено за стародавніми болканськими рецептами з використанням локалізованої сировини місцевих порід тварин і спецій вирощених самостійно.

Склад:

  • яловичина 100%
  • сіль кухонна харчова
  • перець чорний мелений
  • перець болгарський солодкий сушений мелений
  • гострий червоний сушений мелений перець
  • чубриця (чабер садовий сушений мелений)
  • зірка мелена.

Написати відгук