



- Наявність: Нет в наличии
Характеристики | |
Вага | 200 г |
Термін зберігання | 6 месяцев |
Склад | Говядина 100%, соль поваренная пищевая, перец черный молотый, перец болгарский сладкий сушеный молотый, перец острый красный сушеный молотый, чабер садовый сушеный молотый |
Температура зберігання | Не выше 12 ° С |
М'ясо | Говядина |
Бастурма є в'ялене яловиче м'ясо. Для її виготовлення зазвичай використовують вирізку. Існує багато різних версій, як саме цей продукт з'явився і хто його вигадав, але те, що це було дуже давно – факт. Швидше за все, це сталося випадково, коли взявши з собою шматок м'яса, згодом люди виявили, що воно змінилося і набуло зовсім іншого смаку і аромату. Бастурму можна приготувати в домашніх умовах або купити в магазині. Багато хто любить її за оригінальний смак та неповторний, пікантний аромат.
Харчова та енергетична цінність у 100 г продукту: білків – 34.3 г, жирів – 26.7 г, вуглеводів – 1.2 г, 382.3 ккал. Зберігати при температурі не вище 12°С та відносній вологості повітря не вище 78%. Термін придатності – 6 місяців з дати виготовлення. Номер партії збігається із датою виготовлення. Виготовлено за стародавніми балканськими рецептами з використанням локалізованої сировини місцевих порід тварин і спецій вирощених самостійно.
Склад:
яловичина 100%
сіль кухонна харчова
перець чорний мелений
перець болгарський солодкий сушений мелений
гострий червоний сушений мелений перець
чабер садовий сушений мелений