





- Наявність: В наявністі
Характеристики | |
Вага | 20-22 г |
Термін зберігання | 45-60 суток |
Довжина | 12-13 см |
Склад | Свежее говяжье мясо, соль, болгарский перец, острый красный перец, чубрик, душистые травы. |
М'ясо | Говядина |
Пропонуємо національний Болгарський продукт карнації. Один із традиційних видів ковбаси у Турків та народів Близького Сходу. Широке поширення ця страва набула в період Османської імперії у Арабів, Греків, Вірмен, Болгар, Сербів, Хорватів, Боснійців та Македонців. Попередньо посолені шматочки м'яса і жиру вкладали в кишки, підсушували, в'яли або коптили. Справжній національний Болгарський продукт карнації, досі унікальний у тому, що незважаючи на сум'яття часу та сучасних технологій виробляється лише на території Бессарабії етнічними Болгарами і лише в домашніх умовах. Бо тільки в наших краях Бессарабії дотримуються досі старовинних рецептів та звичаїв.
Карнації з яловичини - найперша м'ясна закуска у болгар, на кшталт суджука. Карнації виготовляються із свіжої яловичини з додаванням червоного перцю та безсарабських трав. Сировяні ковбаски не проходять термічну обробку, вони в'яляться і сушаться природним шляхом, а це означає, що в м'ясі зберігаються корисні речовини. В'ялено-сушені карнації – чудова закуска. А також його можна вживати як самостійну страву.
За умовчанням - середньої гостроти, але можна гостріші і зовсім негострі (попереджати заздалегідь).
Склад:
свіже яловиче м'ясо
сіль
болгарський перець
гострий червоний перець
чубрик
запашні трави
Вага: 11-13 р.
Довжина: 12-13 см
Термін зберігання: 45-60 діб (у холодильнику).
Транспортабельні.
* Ціна вказана за одиницю, проте мінімальне замовлення становить 10 шт.