







- Наявність: В наявністі
| Характеристики | |
| Вага: | +/- 300 грамм |
| Термін зберігання: | 2-3 міс. |
| Склад: | конина, сіль, спеції |
| Температура зберігання: | Не вище 12 °С |
| М'ясо | конина |
Махан - ковбаса вищого гатунку, яка виготовлена з добірної конини з додаванням прянощів.. Ковбаса Махан, як правило пружна і щільна на зрізі. Шляхетність цього продукту підкреслюється темним, майже чорним кольором з вираженим відтінком рубіну. Це особливо видно, якщо розглядати тонку скибочку на сонці (світло). У розрізі чітко побачите цілі шматки м'яса та великі шматочки натурального жиру.
Її делікатний смак з легкою гостринкою, характерним ароматом, твердою пружною структурою робить Махан делікатесом, що запам'ятовується надовго.
Якісний Махан має на зрізі глибокий темний колір з рубіновим відтінком, який з'являється, якщо подивитися через тоненький шматочок на світло.
Чудово поєднується з червоним насиченим вином, густим пивом, сирною тарілкою, а також смакує як самостійна закуска.
Кожен шматок - це гастрономічна історія, майстерно створена в глибині віків каталонцями і дбайливо відтворена нами.
Махан дуже добре підходить як основний компонент м'ясної нарізки.




























