









- Наявність: В наявністі
Характеристики | |
Вага: | +/- 200 грамм |
Термін зберігання: | 2-3 міс. |
Склад: | свинина, сіль, спеції |
Температура зберігання: | Не вище 12 °С |
Смаковий наповнювач: | зелений маринований перець |
Пепероні Верде - сиров'ялена ковбаса вищого ґатунку із зеленим маринованим перцем. Вона має насичений смак і щільну фактуру, тому зазвичай її подають дуже тонкими скибочками, які зручно їсти.
Ковбаса Пепероні виготовлена з мілко подрібненої свинини, приправленої вишуканим поєднанням спецій і трав, що надає виробу яскравого смаку та пряного аромату. На зрізі має характерний глибокий червоний відтінок. Щільна, добре нарізається, не кришиться і не розсипається.
Історії походження ковбаси Пепероні
Багато хто помилково вважає, що пепероні родом з Італії, адже ця країна славиться своїм в'яленим м'ясом. Проте насправді пепероні – американський винахід початку ХХ століття. У цей період італійська кухня почала набирати популярності в США, і з появою піцерій пепероні стала однією з найпопулярніших начинок для піци.
Цікаво, що назва «пепероні» походить від італійського слова peperoni, яке позначає болгарський перець. Незважаючи на це, традиційна італійська кухня не включає ковбасу з цією назвою.
Пепероні на обідньому столі стане чудовим доповненням до страв з холодного м'яса. Ця пікантна ковбаса добре поєднується з сиром і соліннями і популярна як закуска або антипасто. Її використовують у приготованих стравах, таких як підсмажені бутерброди та канапе. Салями Пепероні можна натерти на тертці або нарізати кубиками для приготування різних страв. Приготовлена таким чином ковбаса стане ідеальним доповненням до будь-якої яєчної страви, наприклад, до омлету або яєчні-глазуні.
Сиров'ялена ковбаса Пепероні Верде добре поєднується з червоними винами – особливо добре з сухими та напівсухими сортами, такими як Каберне, Мерло, Сапераві, Саджовезе. Вони підкреслять пряний смак ковбаси та створять гармонійний баланс. Крафтові види пива, що мають карамельні та хмелеві нотки також відмінно доповнюють гостроту пепероні.