











- Наявність: В наявністі
Характеристики | |
Вага: | +/- 300 грамм |
Термін зберігання: | 2-3 міс. |
Склад: | свинина, сіль, спеції |
Температура зберігання: | Не вище 12 °С |
М'ясо | свинина |
Іспанська сиров'ялена ковбаса "Фует" - виготовлена з нежирної свинини вищого ґатунку, з додаванням солі та спецій. Зовні виріб покритий білою пліснявою. Цей вид ковбаси відомий своєю вишуканістю та неповторною смаковою палітрою.
Це тонка, елегантна сиров'ялена ковбаса родом з Каталонії, що втілює гармонію простих інгредієнтів і часу. Її вишуканий смак народжується з ретельно відібраного м'яса, морської солі та запашних спецій, а тривале дозрівання під ніжним нальотом благородної білої плісняви надає ковбасі витонченого аромату та м'якої текстури.
Тонкий зріз Фуету відкриває щільну, мармурову структуру з благородним рожевим відтінком, а на смак дарує баланс солонуватих і солодкуватих нот, та легкої прянощі.
Це не просто ковбаса - це гастрономічна прикраса будь-якого столу, від вишуканого фуршету до домашньої вечері з келихом гарного вина.
Характеристики:
▫️ Преміум якість;
▫️ Сиров'ялена;
▫️ З білою пліснявою.
Історичні дані:
З ХІХ століття з'явилися традиційні рецепти виготовлення ковбас, які використовуються досі. Одним із відомих виробників ковбаси «Фует» вважається родина Касадемон (Casademont). У 1956 році з виробництва цього продукту почалася історія їхнього бізнесу в Жироні. Ковбаса цієї марки популярна й досі.
Сиров'ялена ковбаса "Фует" виготовляється на крафтовому міні-виробництві у місті Кам'янець-Подільський Хменільської області. Замовити ковбасу зі свинини "Фует" можна на нашому сайті.