МЕНЮ
КОШИК

Ковбаса сиров'ялена зі свинини "Фует"

Ковбаса сиров'ялена "Фует"
Ковбаса сиров'ялена "Фует"
Ковбаса сиров'ялена "Фует"
Ковбаса сиров'ялена "Фует"
Ковбаса сиров'ялена "Фует"
Ковбаса сиров'ялена "Фует"
Новинка
Ковбаса сиров'ялена "Фует"
Ковбаса сиров'ялена "Фует"
Ковбаса сиров'ялена "Фует"
Ковбаса сиров'ялена "Фует"
Ковбаса сиров'ялена "Фует"
Ковбаса сиров'ялена "Фует"
Ковбаса сиров'ялена зі свинини "Фует"
140 грн./200 грамм
  • Наявність: В наявністі
Характеристики
Вага:+/- 200 грамм
Термін зберігання:2-3 міс.
Склад:свинина, сіль, спеції
Температура зберігання:Не вище 12 °С
М'ясосвинина

Іспанська сиров'ялена ковбаса "Фует" - виготовлена ​​з нежирної свинини вищого ґатунку, з додаванням солі та спецій. Зовні виріб покритий білою пліснявою. Цей вид ковбаси відомий своєю вишуканістю та неповторною смаковою палітрою.

Характеристики:
▫️ Преміум якість;
▫️ Сиров'ялена;
▫️ З білою пліснявою.

Історичні дані:

З ХІХ століття з'явилися традиційні рецепти виготовлення ковбас, які використовуються досі. Одним із відомих виробників ковбаси «Фует» вважається родина Касадемон (Casademont). У 1956 році з виробництва цього продукту почалася історія їхнього бізнесу в Жироні. Ковбаса цієї марки популярна й досі.

Сиров'ялена ковбаса "Фует" виготовляється на крафтовому міні-виробництві у місті Кам'янець-Подільський Хменільської області. Замовити ковбасу зі свинини "Фует" можна на нашому сайті.

Написати відгук