Бастурма є в'ялене яловиче м'ясо. Для її виготовлення зазвичай використовують вирізку. Існує багато різних версій, як саме цей продукт з'явився і хто його вигадав, але те, що це було дуже давно – факт. Швидше за все, це сталося випадково, коли взявши з собою шматок м'яса, згодом люди виявили, що вон..
210 грн./200 грамм
Побалуйте себе та близьких вишуканим дегустаційним боксом із 5 видів крафтових сиров'ялених ковбас.У набір входять:Фует зі свинини
Махан з конини
Чорізо зі свинини
Салімі Італійська зі свинини
Пепероні Верде зі свининиКожна ковбаса виготовлена за перевіреними євр..
700 грн./1 кг
Ковбаса Махан,як правило вона пружна і щільна на зрізі. Благородність цього продукту підкреслюється темним, майже, чорним кольором з вираженим рубіновим відтінком. Це особливо видно, якщо розглядати тонку скибку на сонце (світло). У розрізі чітко побачите цільні шматки м’яса і великі шматочки натура..
140 грн./200 грамм
Пепероні Верде - сиров'ялена ковбаса вищого ґатунку із зеленим маринованим перцем. Вона має насичений смак і щільну фактуру, тому зазвичай її подають дуже тонкими скибочками, які зручно їсти.Ковбаса Пепероні виготовлена з мілко подрібненої свинини, приправленої вишуканим поєднанням с..
140 грн./200 грамм
Салямі Італійська — зручний, смачний та поживний м’ясний продукт, який їдять окремо та подають на м’ясних дошках, у різноманітних закусках!
..
140 грн./200 грамм
Іспанська сиров'ялена ковбаса "Фует" - виготовлена з нежирної свинини вищого ґатунку, з додаванням солі та спецій. Зовні виріб покритий білою пліснявою. Цей вид ковбаси відомий своєю вишуканістю та неповторною смаковою палітрою.Характеристики:
▫️ Преміум якість;
▫️ Сиров'ялена;
▫️ З білою п..
140 грн./200 грамм
Ця ковбаса відома своєю неповторною смаковою палітрою та вишуканістю. Вона виготовляється з найкращого мʼяса, солі та спецій, що надає їй неповторний смак та аромат.▫️Преміум якості;
▫️Сиров’ялена;
▫️З білою пліснявою.
..
140 грн./200 грамм
Луканка - це національна болгарська ковбаса, справжній шедевр кулінарного мистецтва, яку готують із яловичого та свинячого м'яса. При цьому свинину беруть із шиї, лопатки та грудинки, а яловичину – із задньої ноги та лопатки. Готується смядівська луканка в Болгарії за традицією на зимові свята, і вж..
90 грн./шт
Луканка – це національна болгарська ковбаса, справжній шедевр кулінарного мистецтва, яку готують зі свинячого м'яса. При цьому свинину беруть із шиї, лопатки та грудинки. Готується смядівська луканка в Болгарії за традицією на зимові свята, і вже мало хто пам'ятає, коли вона з'явилася в болгарській ..
90 грн./шт
М'ясні чіпси з яловичини - це снекі, які виробляються з високоякісної яловичини. Вони представляють собою тонкі ломтики сушеного м'яса, які мають хрустку текстуру та насичений м'ясний смак.Ці чіпси можуть бути відмінною заміною звичайним чіпсам, оскільки вони містять набагато більше білка та мен..
150 грн./100 грамм
Харчова та енергетична цінність у 100 г продукту: білків – 27.2 г, жирів – 46.3 г, вуглеводів – 1.5 г, 531.5 ккал. Зберігати при температурі не вище 12°С та відносній вологості повітря не вище 78%. Термін придатності – 6 місяців з дати виготовлення. Номер партії збігається із датою виготовлення. Виг..
150 грн./100 грамм
М'ясні палички (до вина, до пива) - це ексклюзивний продукт від ТМ "Балканські Ястія", який походить з Бессарабії. Ці сиро-в'ялені ковбаски виготовляються зі свіжої свинини та яловичини з приправами. Продукт не проходить термічну обробку, а вялиться природним шляхом, завдяки чому зберігаються всі ко..
22 грн./шт