Бастурма є в'ялене яловиче м'ясо. Для її виготовлення зазвичай використовують вирізку. Існує багато різних версій, як саме цей продукт з'явився і хто його вигадав, але те, що це було дуже давно – факт. Швидше за все, це сталося випадково, коли взявши з собою шматок м'яса, згодом люди виявили, що вон..
210 грн./200 грамм
Луканка - це національна болгарська ковбаса, справжній шедевр кулінарного мистецтва, яку готують із яловичого та свинячого м'яса. При цьому свинину беруть із шиї, лопатки та грудинки, а яловичину – із задньої ноги та лопатки. Готується смядівська луканка в Болгарії за традицією на зимові свята, і вж..
90 грн./шт
Луканка – це національна болгарська ковбаса, справжній шедевр кулінарного мистецтва, яку готують зі свинячого м'яса. При цьому свинину беруть із шиї, лопатки та грудинки. Готується смядівська луканка в Болгарії за традицією на зимові свята, і вже мало хто пам'ятає, коли вона з'явилася в болгарській ..
90 грн./шт
М'ясні чіпси з яловичини - це снекі, які виробляються з високоякісної яловичини. Вони представляють собою тонкі ломтики сушеного м'яса, які мають хрустку текстуру та насичений м'ясний смак.Ці чіпси можуть бути відмінною заміною звичайним чіпсам, оскільки вони містять набагато більше білка та мен..
150 грн./100 грамм
Харчова та енергетична цінність у 100 г продукту: білків – 27.2 г, жирів – 46.3 г, вуглеводів – 1.5 г, 531.5 ккал. Зберігати при температурі не вище 12°С та відносній вологості повітря не вище 78%. Термін придатності – 6 місяців з дати виготовлення. Номер партії збігається із датою виготовлення. Виг..
150 грн./100 грамм
М'ясні палички (до вина, до пива) - це ексклюзивний продукт від ТМ "Балканські Ястія", який походить з Бессарабії. Ці сиро-в'ялені ковбаски виготовляються зі свіжої свинини та яловичини з приправами. Продукт не проходить термічну обробку, а вялиться природним шляхом, завдяки чому зберігаються всі ко..
22 грн./шт
Сиро-вялена свиняча шия в спеціях - це вишуканий м'ясний делікатес, виготовлений зі свіжої свинини високої якості з додаванням спецій. Цей продукт має неповторний аромат і смак завдяки унікальній технології виготовлення і смакових властивостях спецій.Шия виготовляється лише з натуральних інгреді..
270 грн./300 грамм
Суджук з яловичини - сиров'ялена суха ковбаса з яловичого фаршу зі спеціями, виріб не проходить термічну обробку та повністю зберігає вітаміни, мінерали та корисні речовини.Цей продукт має великий попит у таких країнах, як Туреччина, Сербія, Хорватія, Греція, Грузія, Киргизія, Вірменія та ін. Ві..
120 грн./шт
Чи доводилося вам куштувати ковбасу суджук? Якщо ні – обов'язково зробіть це, адже вона того варта. Суджук – ковбаса, яка відрізняється плоскою формою, а як сировина для неї спочатку служила конина, яку поступово витіснила баранина, свинина чи яловичина. Крім того, у складі суджука є яловичий або ба..
125 грн./шт
Чи доводилося вам куштувати ковбасу суджук? Якщо ні – обов'язково зробіть це, адже вона того варта. Суджук – ковбаса, яка відрізняється плоскою формою, а як сировина для неї спочатку служила конина, яку поступово витіснила баранина, свинина чи яловичина. Крім того, у складі суджука є яловичий або ба..
110 грн./шт
Суджук є твердою сухою ковбасою. Цей продукт має великий попит у таких країнах, як Туреччина, Сербія, Хорватія, Греція, Грузія, Киргизія, Вірменія та ін. Від інших видів ковбасних виробів суджук відрізняється головним чином способом приготування. Суджук висушується на повітрі, в результаті продукт в..
100 грн./шт
Суджук – суха, тверда ковбаса, поширена серед народів, що населяють сучасні Туреччину, Сербію, Хорватію, Грецію, Грузію, Вірменію, Киргизію та інші.Головна відмінність ковбаси суджук від інших ковбас – це її приготування. Суджук сушать на повітрі, у цьому ковбаса зневоднюється і може довго збері..
110 грн./шт