Сиро-вялена свиняча шия в спеціях - це вишуканий м'ясний делікатес, виготовлений зі свіжої свинини високої якості з додаванням спецій. Цей продукт має неповторний аромат і смак завдяки унікальній технології виготовлення і смакових властивостях спецій.Шия виготовляється лише з натуральних інгреді..
270 грн./300 грамм
Суджук з яловичини - сиров'ялена суха ковбаса з яловичого фаршу зі спеціями, виріб не проходить термічну обробку та повністю зберігає вітаміни, мінерали та корисні речовини.Цей продукт має великий попит у таких країнах, як Туреччина, Сербія, Хорватія, Греція, Грузія, Киргизія, Вірменія та ін. Ві..
120 грн./шт
Чи доводилося вам куштувати ковбасу суджук? Якщо ні – обов'язково зробіть це, адже вона того варта. Суджук – ковбаса, яка відрізняється плоскою формою, а як сировина для неї спочатку служила конина, яку поступово витіснила баранина, свинина чи яловичина. Крім того, у складі суджука є яловичий або ба..
125 грн./шт
Чи доводилося вам куштувати ковбасу суджук? Якщо ні – обов'язково зробіть це, адже вона того варта. Суджук – ковбаса, яка відрізняється плоскою формою, а як сировина для неї спочатку служила конина, яку поступово витіснила баранина, свинина чи яловичина. Крім того, у складі суджука є яловичий або ба..
110 грн./шт
Суджук є твердою сухою ковбасою. Цей продукт має великий попит у таких країнах, як Туреччина, Сербія, Хорватія, Греція, Грузія, Киргизія, Вірменія та ін. Від інших видів ковбасних виробів суджук відрізняється головним чином способом приготування. Суджук висушується на повітрі, в результаті продукт в..
100 грн./шт
Суджук – суха, тверда ковбаса, поширена серед народів, що населяють сучасні Туреччину, Сербію, Хорватію, Грецію, Грузію, Вірменію, Киргизію та інші.Головна відмінність ковбаси суджук від інших ковбас – це її приготування. Суджук сушать на повітрі, у цьому ковбаса зневоднюється і може довго збері..
110 грн./шт
Сушениця - це натуральний м'ясний делікатес, який виготовляється зі свіжої яловичини та баранини. Цей продукт має багатий смак і аромат, який отримується завдяки унікальній технології сушіння.Сушениця виготовляється тільки з натуральних інгредієнтів без додавання консервантів та барвників. Цей п..
100 грн./шт
Сушениця з яловичини та свинини - це натуральний м'ясний делікатес, який виготовляється зі свіжої яловичини та свинини. Цей продукт має насичений смак і аромат, які досягаються завдяки унікальній технології сушіння.Сушениця виготовляється тільки з натуральних інгредієнтів без додавання конс..
110 грн./шт
Сиров'ялена баранина по-бессарабськи - одна з найкращих закусок у болгар. Цілісний шматок баранини вимочується в настоянці з ракії з додаванням спецій і бессарабських трав - чубриці, кмину, петрушки, кропу, сухого часнику, пекучого червоного перцю.Баранина по-бессарабськи - сиров'ялений про..
300 грн./300 грамм
Пастурма - в'ялена вирізка з яловичого м'яса, страва в кухнях країн, розташованих на території колишньої Османської імперії. Свіжу вирізку засолюють, потім кладуть під прес (натерши сіллю) для видалення зайвої вологи і надання форми, зручної для нарізки. Потім перекладають у суміш із часнику, мелено..
210 грн./200 грамм
Каварма - традиційна болгарська страва, виготовлена з баранини, яку можна їсти, як теплою, так і холодною. Каварма досить жирна і гостра як, втім, і багато інших страв болгарської кухні. Готується на відкритому вогні у власному соку. Гаряча каварма - це соковите м'ясо, що плаває в жирі зі спеціями. ..
230 грн./500 грамм
Карнації з баранини - м'ясний делікатес, виготовлений з дрібнорубленого фаршу з додаванням спецій і приправ - болгарської солодкої паприки, червоного гіркого перцю, запашного чабера. За умовчанням - середньої гостроти, але можна гостріші і зовсім негострі (попереджати заздалегідь). Виготовляємо та р..
18 грн./шт