







- Наявність: В наявністі
Характеристики | |
Термін зберігання | 6 месяцев |
Склад | Говядина 100%, соль поваренная пищевая, перец черный молотый, перец болгарский сладкий сушеный молотый, перец острый красный сушеный молотый, чубрица (чабер садовый сушеный молотый), зира молотая. |
Температура зберігання | Не выше 12° С |
М'ясо | Говядина |
Чи доводилося вам куштувати ковбасу суджук? Якщо ні – обов'язково зробіть це, адже вона того варта. Суджук – ковбаса, яка відрізняється плоскою формою, а як сировина для неї спочатку служила конина, яку поступово витіснила баранина, свинина чи яловичина. Крім того, у складі суджука є яловичий або баранячий жир, а представлена ковбаса в сухому, твердому, підв'яленому вигляді.
Харчова та енергетична цінність у 100 г продукту: білків – 34.3 г, жирів – 26.7 г, вуглеводів – 1.2 г, 382.3 ккал. Зберігати при температурі не вище 12°С та відносній вологості повітря не вище 78%. Термін придатності – 6 місяців з дати виготовлення. Номер партії збігається із датою виготовлення. Виготовлено за стародавніми балканськими рецептами з використанням локалізованої сировини місцевих порід тварин та спецій вирощених самостійно.
Склад:
- яловичина 50%
- баранина 50%
- сіль кухонна харчова
- перець чорний мелений
- перець болгарський солодкий сушений мелений
- гострий червоний сушений мелений перець
- чубриця (чабер садовий сушений мелений)
- зірка мелена.