







- Наявність: Нет в наличии
Характеристики | |
Вага | 20-22 г |
Термін зберігання | 45-60 суток (в холодильнике) |
Довжина | 12-13 см |
Склад | Свежее баранье мясо, соль, болгарский перец, острый красный, перец, чубрик, душистые травы |
М'ясо | Баранина |
Карнації з баранини - м'ясний делікатес, виготовлений з дрібнорубленого фаршу з додаванням спецій і приправ - болгарської солодкої паприки, червоного гіркого перцю, запашного чабера. За умовчанням - середньої гостроти, але можна гостріші і зовсім негострі (попереджати заздалегідь). Виготовляємо та реалізуємо в'ялено-сушені ковбаски до пива. Називаються вони «карнації» і родом із Бессарабії. Виготовлені ковбаски за давнім болгарським рецептом. Походження їх корінням сягає часів Османської імперії, коли на наших землях жили турки, араби, греки, албанці, болгари, хорвати, македонці, румуни. Тоненькі шматочки м'яса філейного з жиром вони підсушували, в'яли і коптили. З того часу карнації стали найпершою м'ясною закускою у безсарабських болгар та гагаузів, що заселяють територію півдня України.
Склад:
свіже бараняче м'ясо
сіль
болгарський перець
гострий червоний перець
чубрик
запашні трави
Вага: 11-13 р.
Довжина: 12-13 см
Термін зберігання: 45-60 діб (у холодильнику)
Транспортабельні.