





Популярне






Каварма з баранини
230 грн./500 грамм
- Наявність: В наявністі
Характеристики | |
Вага | 1 кг |
Термін зберігання | 14 дней |
Склад | Баранина, бараний жир, специи, паприка |
М'ясо | Баранина |
Каварма - традиційна болгарська страва, виготовлена з баранини, яку можна їсти, як теплою, так і холодною. Каварма досить жирна і гостра як, втім, і багато інших страв болгарської кухні. Готується на відкритому вогні у власному соку. Гаряча каварма - це соковите м'ясо, що плаває в жирі зі спеціями. Холодна каварма - м'ясо в застиглому оранжевому жирі. У холодному вигляді каварма легко транспортується, т.к. упакована в натуральну чи штучну оболонку. Це смачна м'ясна страва, готова до вживання як окремо, так і з гарнірами.
Склад:
баранина
баранячий жир
спеції
паприка
Вага: 1 кг
Термін зберігання: 14 днів