







Паста з болгарського червоного перцю
250 грн./банка
- Наявність: В наявністі
Характеристики | |
Об'єм | 0.5 литра |
Склад | Перец красный болгарский, соль, подсолнечное масло |
Паста - це незамінний продукт на кухні Бессарабської господині. Виготовляється із подрібненого болгарського червоного перцю із сіллю та соняшниковою олією. Добре замінить томатну пасту, також надасть страві яскравого насиченого кольору і пікантного смаку ароматного болгарського перцю.
Можна додавати до супів, борщів, м'ясних страв, тушкованої картоплі, овочевих рагу, грибів і навіть риби. Витрачається досить економно, вистачає на 5-6 приготувань.
Склад:
Перець червоний болгарський
Сіль
Соняшникова олія