МЕНЮ
КОШИК

Паста з болгарського червоного перцю

Паста з болгарського червоного перцю
Паста з болгарського червоного перцю
Паста з болгарського червоного перцю
Паста з болгарського червоного перцю
Паста з болгарського червоного перцю
Паста з болгарського червоного перцю
Паста з болгарського червоного перцю
Паста з болгарського червоного перцю
Паста з болгарського червоного перцю
250 грн./банка
  • Наявність: В наявністі
Характеристики
Об'єм0.5 литра
СкладПерец красный болгарский, соль, подсолнечное масло ​

Паста - це незамінний продукт на кухні Бессарабської господині. Виготовляється із подрібненого болгарського червоного перцю із сіллю та соняшниковою олією. Добре замінить томатну пасту, також надасть страві яскравого насиченого кольору і пікантного смаку ароматного болгарського перцю.

Можна додавати до супів, борщів, м'ясних страв, тушкованої картоплі, овочевих рагу, грибів і навіть риби. Витрачається досить економно, вистачає на 5-6 приготувань.

Склад:

Перець червоний болгарський
Сіль
Соняшникова олія

    Написати відгук