МЕНЮ
КОШИК

Луканка з яловичини та свинини

Луканка з яловичини та свинини
Луканка з яловичини та свинини
90 грн./шт
  • Наявність: В наявністі
Характеристики
Вага70-80 г
Термін зберігання6 месяцев
СкладГовядина 50%, свинина 50%, соль поваренная пищевая, перец черный молотый, чабер садовый сушеный молотый, орех мускатный молотый, чеснок сушеный молотый, перец душистый молотый, зира молотая.
Температура зберіганняНе выше 12° С
М'ясоГовядина, свинина

Луканка - це національна болгарська ковбаса, справжній шедевр кулінарного мистецтва, яку готують із яловичого та свинячого м'яса. При цьому свинину беруть із шиї, лопатки та грудинки, а яловичину – із задньої ноги та лопатки. Готується смядівська луканка в Болгарії за традицією на зимові свята, і вже мало хто пам'ятає, коли вона з'явилася в болгарській кухні. Слово «луканка» увійшло у громадянський побут в епоху Відродження, проте сам продукт став відомим болгарам раніше.

Харчова та енергетична цінність у 100 г продукту: білків – 30.7 г, жирів – 41.1 г, вуглеводів – 1.3 г, 497.9 ккал. Зберігати при температурі не вище 12°С та відносній вологості повітря не вище 78%. Термін придатності – 6 місяців з дати виготовлення. Номер партії збігається із датою виготовлення. Виготовлено за стародавніми балканськими рецептами з використанням локалізованої сировини місцевих порід тварин та спецій вирощених самостійно

Склад:

яловичина 50%
свинина 50%
сіль кухонна харчова
перець чорний мелений
чабер садовий сушений мелений
горіх мускатний мелений
часник сушений мелений
перець запашний мелений
зіра мелена

    Написати відгук