МЕНЮ
КОШИК

Ковбаса сиров'ялена з конини "Махан"

Ковбаса сиров'ялена з конини "Махан"
Ковбаса сиров'ялена з конини "Махан"
Ковбаса сиров'ялена з конини "Махан"
Ковбаса сиров'ялена з конини "Махан"
Новинка
Ковбаса сиров'ялена з конини "Махан"
Ковбаса сиров'ялена з конини "Махан"
Ковбаса сиров'ялена з конини "Махан"
Ковбаса сиров'ялена з конини "Махан"
Ковбаса сиров'ялена з конини "Махан"
190 грн./300 грамм
  • Наявність: В наявністі
Характеристики
Вага:+/- 300 грамм
Термін зберігання:2-3 міс.
Склад:конина, сіль, спеції
Температура зберігання:Не вище 12 °С
М'ясоконина

Махан - ковбаса вищого гатунку, яка виготовлена з добірної конини з додаванням прянощів.. Ковбаса Махан, як правило пружна і щільна на зрізі. Шляхетність цього продукту підкреслюється темним, майже чорним кольором з вираженим відтінком рубіну. Це особливо видно, якщо розглядати тонку скибочку на сонці (світло). У розрізі чітко побачите цілі шматки м'яса та великі шматочки натурального жиру.

Її делікатний смак з легкою гостринкою, характерним ароматом, твердою пружною структурою робить Махан делікатесом, що запам'ятовується надовго.

Якісний Махан має на зрізі глибокий темний колір з рубіновим відтінком, який з'являється, якщо подивитися через тоненький шматочок на світло.

Чудово поєднується з червоним насиченим вином, густим пивом, сирною тарілкою, а також смакує як самостійна закуска.

Кожен шматок - це гастрономічна історія, майстерно створена в глибині віків каталонцями і дбайливо відтворена нами.

Махан дуже добре підходить як основний компонент м'ясної нарізки.

Написати відгук