







- Наявність: Нет в наличии
Характеристики | |
Вага | 1 кг |
Термін зберігання | 60 дней |
Склад | Молоко пастеризованное, Penicillium Candidum, плесень, Geotrichum Candidum |
Температура зберігання | От 0° до 5° С |
Молоко | Коровье |
М'який, легкий, вершковий. Кремова текстура огорнута ніжним оксамитом благородної білої плісняви.⠀
Цей сир має багату історію і такий же багатий смак. З нього рекомендують починати знайомства із сирами з пліснявою.⠀
Добре поєднується з фруктами - яблуками, грушами, динею, ананасом, виноградом, інжиром, медом, білим сухим вином, французьким багетом, крекерами, мигдалем, зацукрованими волоськими горіхами.
Сир Брі відноситься до м'яких столових сортів, що готують на основі молока корови. Він входить до списку найсмачніших французьких сирів ще з 8-го століття. Назва виникла через однойменну провінцію, де вперше був виготовлений цей продукт. На сьогоднішній день багато країн Європи займаються виробництвом сиру Брі. Загалом, можна виділити 3 основні різновиди цього продукту: Брі де Мо, Брі де Куломьє та Брі де Мелен. Крім цього, деякі виробники випускають продукт з різними добавками, наприклад, з грибами та горіхами.
Склад:
- молоко пастеризоване
- penicillium candidum
- пліснява
- geotrichum candidum