



Нет в наличии




Твердий сир із сухофруктами в грапі
210 грн./300 грамм
- Наявність: Нет в наличии
Характеристики | |
Термін зберігання | 90 дней |
Склад | Молоко коровье пастеризованное, закваска бактериальная прямого внесения, сычужный фермент, соль, клюква, курага, грапа |
Температура зберігання | 0-5° С и относительной влажности воздуха 85% |
Молоко | Коровье |
Сухофрукти - курага та журавлина - вимочуються в грапе близько доби.
Після чого на фрукти укладається шматочок твердого сиру "Чорна Принцеса" і вакуумується.
У такому вигляді сир витримується у вакуумі від 1 тижня до місяця.
Сир набуває аромату напою з фруктовим смаком.
Чим довше витримується сир із сухофруктами, тим насиченіший смак у сиру.
Склад сиру:
- молоко коров'яче пастеризоване
- закваска бактеріальна прямого внесення
- сичужний фермент
- сіль
- журавлина
- курага
- граппа
Енергетична цінність у 100 г продукту білки – 31,5 г, жири – 29,4 г, 390,6 ккал.
Зберігати при температурі: 0-5 ° С та відносній вологості повітря 85%.
Термін зберігання: - 90 днів від дати фасування.
Сир виготовлений за старовинними традиційними рецептами з використанням тільки локальної сировини.