







- Наявність: В наявністі
Характеристики | |
Молоко | Козье |
Бринза з козиного молока - м'який розсільний сир, дуже смачний і шалено корисний! У бринзі в максимальній кількості зберігаються корисні речовини - вітаміни, протеїни та мікроелементи, адже в процесі приготування вона не піддається термічній обробці. Технологія приготування козячої бринзи досить проста і, що найголовніше, не потребує спеціальних пристроїв. А значить приготувати її зможе кожна господиня, яка зможе роздобути справжнісіньке козяче молоко. В даному випадку я маю на увазі домашнє, а не те, яке можна легко придбати зараз у будь-якому супермаркеті
Склад: молоко козяче пастеризоване, бактеріальна закваска прямого внесення, сичужний фермент, сіль.
Енергетична цінність у 100 г продукту білки – 27,5 г, жири – 29,8 г, 396,6 кКал.
Зберігати при температурі 0 - +5 *С та відносній вологості повітря 85%.
Термін зберігання:
45 днів з дати виготовлення.
Виготовлений за старовинними традиційними рецептами з використанням тільки локальної сировини.