







- Наявність: В наявністі
Характеристики | |
Молоко | Коровье |
Бринза коров'яча «Табакська» виготовлена з натурального молока корів, що пасуться на сонячних луках Бессарабії. Ніжна на смак, пластична, пружна.
Бринза - це розсільний сир, який виготовляється не тільки з коров'ячого молока, але також може виготовлятися з козячого, овечого, буйволиного молока, а іноді з суміші цих видів молока. У реалізацію бринза надходить після 20 діб вимочування в розсолі, іноді після 60 діб. За етикеткою ми не зможемо визначити, в принципі, скільки діб вимочувала бринза в розсолі. Але якщо бринза гостріша і солоніша, то, відповідно, вимочувалася в розсолі вона 60 діб і більше.
Бринза коров'яча «Табакська» виготовлена за старовинними традиційними рецептами з використанням тільки локальної сировини.
При виробництві молочної продукції використовуються тільки натуральні компоненти без додавання сичужних крохмалів, рослинних жирів та інших шкідливих домішок. Ми використовуємо якісне молоко і на його основі виробляємо домашню бринзу.
Користь бринзи:
Бринзу особливо рекомендується вживати маленьким дітям та вагітним дівчатам, оскільки їм постійно потрібно поповнювати запаси кальцію. Її нерідко включають до складу дієти мами, що годує.
Незважаючи на досить високу калорійність, бринза вважається дуже корисним продуктом, тому що в цьому виді сиру менше жирності та більше білка, ніж у решти.
При регулярному вживанні бринзи шкіра стане більш пружною, підтягнутою і бархатистою.
У бринзі зберігається багато корисних речовин завдяки тому, що під час приготування вона не піддається термічній обробці.
Бринза коров'яча не тільки смачна, вона ще й сприятливо впливає на травлення та уповільнює розвиток шкідливих бактерій у кишечнику.
Склад:
Молоко коров'яче непастеризоване, закваска бактеріальна прямого внесення, сичужний фермент, сіль.
Енергетична цінність у 100 г продукту: білки – 27.5 г, жири – 29.8 г, 396.6 кКал.
Зберігання:
Зберігати при температурі 0 - +5 *С та відносній вологості повітря 85%.
Термін зберігання: 45 днів від дати виготовлення.
Домашню коров'ю, не слід тримати в пакеті, бажано зберігати її в скляному або керамічному посуді в умовах холодильника.