МЕНЮ
КОШИК

Аджика "Болгарська"

Аджика "Болгарська"
Аджика "Болгарська"
Аджика "Болгарська"
Аджика "Болгарська"
Аджика "Болгарська"
Аджика "Болгарська"
Аджика "Болгарська"
Аджика "Болгарська"
Аджика "Болгарська"
Аджика "Болгарська"
Аджика "Болгарська"
135 грн./бутылка
  • Наявність: В наявністі
Характеристики
Об'єм0.5 л
СкладПерец болгарский сладкий, помидоры, кисло-сладкие яблоки, чеснок, перец острый, красный, соль пищевая.

Аджика "Болгарська" - незамінна приправа болгарської та бессарабської кухні. Південні народи з аджикою їдять практично все: аджику додають у котлети, мітитеї, м'ясне смажене, шашлик (особливо до яловичини або баранини), супи і борщі, уху, а овочеві тушковані страви вона робить просто захоплюючими! Незважаючи на те, що справжня болгарська аджика дуже гостра, місцеві жителі навіть п'ють її!

Аджика - захоплююче смачна та ароматна паста, яка виготовляється тільки з натуральних інгредієнтів. Для приготування аджики використовують спілі та соковиті плоди помідорів і болгарського перцю. Щоб надати аджиці гостро-пряний смак, технологи додають до пасти сушений часник, гострий перець та суміш з пряними травами. Аджика по-болгарськи - найкраща приправа до м'ясних та рибних страв. Паста прекрасно поєднується з тушкованою, смаженою та запеченою яловичиною, свининою, телятиною, бараниною, м'ясом птиці. Аджику додають до запеченої на вугіллі червоної та білої риби, ковбаскам-гриль, овочевим гарнірам і запіканкам.

Аджика "Болгарська" достатньо рідка, тому продається на розлив у пластикових пляшках об'ємом 0,5 л.

Склад:

перець болгарський солодкий, помідори, часник гострий, перець червоний, сіль харчова

Написати відгук