









- Наявність: Нет в наличии
Чайний гриб - це дуже корисний субстрат. Із нього роблять натуральний квас.
Гриб добре вгамовує спрагу і при цьому дуже корисний.
За допомогою гриба ви зможете самі зробити напій натуральної газації.
⠀
У комбучі багато органічних кислот, ферментів, вітамінів групи В, антиоксидантів та пробіотиків.
- Пробіотики гриба підтримують здоров'я кишківника.
- Містить поліфеноли, що діють як потужні антиоксиданти.
- Чайний гриб, приготований з чорного або зеленого чаю, має сильні антибактеріальні властивості.
- Оцтова кислота, що виробляється при ферментації подібно до поліфенолів у чаї, вона здатна вбивати безліч потенційно шкідливих мікроорганізмів.
Користь чайного гриба (комбучі):
- має антибактеріальний ефект
- знижує ризик серцево-судинних захворювань
- допомагає при діабеті другого типу
- допомагає боротися з раком
- сприятливо впливає на шлунково-кишковий тракт
- Містить антиоксиданти, які борються з вільними радикалами
- зміцнює психічне здоров'я
- є дієтичним продуктом, який допомагає знизити вагу
- допоможе зміцнити волосся, очистити шкіру обличчя та тіла, загоювати рани.
- його активно використовують при хворобах нирок, печінки та сечового міхура.
- Якщо вас мучить безсоння, то регулярне вживання чайного квасу допоможе забути про неї.
- Бактерії з чайного гриба пригнічують зростання хвороботворних мікроорганізмів, при цьому не завдаючи шкоди корисним мешканцям кишечника.
- квас корисний для людей із захворюваннями серця та судин;
- Застосовується для лікування інфекційних захворювань;
- напій використовують проти грибка нігтів, шкіри та слизових.